Jacqueline Verbart

Geboortezorg
Communicatie Trainingen
Slaapcoaching

Ik werk sinds 1999 werkzaam in de kraamzorg, en heb in de afgelopen jaren in deze branche op verschillende niveaus het vak beoefend. Van kraamverzorgende, praktijkopleider, planner, en manager Zorg. 

In al deze functies heb ik de geboortezorg in alle facetten en kanten gezien. Heb veel geleerd in de praktijk, maar heb mij ook geschoold tot Mindfulnesstrainer, Gordoncommunicatietrainer, Dunstan Babytaaltrainer en Slaapcoach. 

Deze diverse opleidingen maakt dat het totaal pakket wat ik jullie in de kraamzorg kan bieden extra divers. Inmiddels heb ik toch ontdekt dat de kraamzorg aan bed is toch het mooiste wat er is en waar mijn passie ligt! Ik ben zelf moeder van 2 prachtige zonen en kom zelf uit een groot warm gezin van 8 kinderen waarvan ik de jongste ben.

 Hierdoor ben ik zelf ook al op jonge leeftijd met kleine kinderen en baby’s in aanraking gekomen, want je word dan al vroeg “tante”. Al deze ervaringen en jaren kraamzorg ervaring hebben mij gemaakt tot de kraamverzorgende die ik ben, en die jullie kan laten genieten van de eerste week met jullie nieuwe baby.  En na de kraamweek je vol vertrouwen kan achterlaten als kersverse ouders!