Kraamzorg

pasgeboren-baby

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Gefeliciteerd met de komst van jullie kindje! Je gaat een bijzondere en spannende tijd tegemoet. Met waarschijnlijk veel vragen over allerlei zaken. Daarmee kun je terecht bij de verloskundige, huisarts of ziekenhuis. Maar ook Jacqueline kan hierin een grote rol spelen. Jacqueline mag zich met recht geboortezorgspecialist noemen. Zij levert kraamzorg met extra verdieping, begrijpt wat belangrijk voor jou is en kan als geen ander hierin ondersteunen. Jacqueline Verbart biedt professionele zorg en persoonlijke aandacht, zodat je onbezorgd van de kraamtijd kan genieten.

Aangesloten bij

Een kennismakingsgesprek in het begin van de zwangerschap. Altijd een huisbezoek bij de intake in de 6e maand van de zwangerschap. Partusassistentie bij de thuisbevalling( mocht hier behoefte aan zijn V.I.P( vervroegde inzet partusassistentie/Doula)

Een kraamverzorgende in jouw kraamweek.( bij onvoorziene omstandigheden heb ik ten alle tijden een back-up van een collega ZZP-er) Garantie op de geïndiceerde zorg (volgens L.I.P.)

Extra bij te boeken:

  • DunstanBabytaal cursus
  • Cursus Bewust bevallen
  • Slaap- Nightnanny zorg

De kraamzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Er is een wettelijke eigen bijdrage van € 4,80 per uur. Vanuit een aanvullende verzekering wordt de wettelijke eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk vergoed. Zie hiervoor jouw verzekeringsvoorwaarden. Ik werk samen met HKZB, ’t Kraamkloppertje en BB-zorg.